SCHALKHAAR – Dit jaar op 1 november bestaat honk- en softbalvereniging The Eagles 50 jaar. Begonnen bij de Watertoren met alleen een senioren honkbalteam, is de club nu met ruim 100 spelende leden gevestigd op een prachtige eigen locatie, op de hoek van de Nico Bolkensteinlaan en het kanaal.

De club heeft zich door de jaren heen bewezen als vaste waarde in het Deventer sportaanbod. Ook op sportief gebied heeft de club flink aan de weg getimmerd. Zo zijn meerdere speelsters voor het nationale softbalteam uitgekomen. En nog steeds weet de club zich goed te handhaven in de regionale soft- en honkbal klasses. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers, sommigen bijna vanaf de begintijd, zorgen ervoor dat de club goed draait.

Het jubileum wordt zaterdag 5 oktober gevierd met een reünie toernooi voor oud leden en de huidige leden. Oud leden kunnen zich nog steeds aanmelden via reunie@hsveagles.nl

De reunie-dag wordt afgesloten met een feest in het clubhuis. Het officiële jubileum wordt op 1 november gevierd met een receptie voor genodigden. Er is ook een speciale Facebook pagina ; Reunie HSV The Eagles 50 jaar.

Vorig artikelKoninklijke Landmacht oefent in Deventer
Volgend artikelLiving Statues in Winkelcentrum Boreel