DEVENTER – De bewoners van Kannenburg 501 tot 524 hebben onlangs een prachtige samenwerking laten zien. Ze hebben de openbare ruimte in hun buurt flink onder handen genomen.

Bewoner Edwin was met een buurman al eerder begonnen met het weghalen van het vele onkruid waaraan ze zich al langere tijd ergerden. Ook in dit geval deed goed voorbeeld goed volgen want vorige week was 60% van de buurt actief om hun plein en toegangswegen schoon te maken. Met de schoffel, staalbezem en een gasbrander. Het resultaat mag er zijn. Het was volgens Edwin een prachtig voorbeeld van hoe buren met elkaar dingen kunnen aanpakken. Ze willen als buurt ook nog een aantal andere zaken in hun buurt verbeteren waarbij ze zelf graag een deel van het onderhoud willen doen.

Vorig artikelOud-wethouder Jan Bugter overleden (67 jaar)
Volgend artikelWeerbericht woensdag 04 september