DEVENTER – Zondag 22 september begint het nieuwe seizoen van de COC-ZondagMiddagSalon in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer). Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om mee te spelen met een leuke kwis, gezellig bij te kletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten te leren kennen. Na afloop van de Salon kan men deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd (opgeven via De Fermerie of de website van COC Deventer). Aan de maaltijd zijn deelnamekosten verbonden; de overige activiteiten zijn vrij toegankelijk. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom! Meer informatie over deze middag en andere COC-activiteiten is via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Vorig artikelBoreelkrant dit weekend op uw deurmat
Volgend artikelStrop van 1,6 miljoen euro op afvalverwerking doorberekend aan Deventer inwoners