DEVENTER – Op zondag 6 oktober is het zover: dan vindt de tweede ‘Modezondag in Deventer’ plaats op de Brink! Meer dan 25 winkels doen mee aan de modeshow en presenteren de nieuwe najaarscollecties. Ter hoogte van Hotel Royal wordt een T-vormig podium geplaatst waar de modellen de nieuwe modecollecties van de verschillende winkels zullen laten zien.

Naast kleding kan het winkelend publiek ook de nieuwste mode op het gebied van schoenen bekijken, wanneer de modellen om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur de revue passeren. Deze editie van het evenement valt samen met de landelijke Dutch Sustainable Fashion Week, waaraan ook diverse Deventer ondernemers meedoen. Dit betekent dat er aanvullend om 13:30 en 15:30 uur een Duurzame Modeshow wordt gehouden onder begeleiding van actrice Ingeborg Wieten. Ook lopen ambassadeurs duurzame mode Baran Aydin (raadslid PvdA Deventer) en Frances Prins (directeur van de Ulebelt) mee met de duurzame modeshow.

Het evenement wordt begeleid door muziek en vergezeld door het promotieteam Apropos. Ook de heren van het duurzame (merk) A-dam Underwear zijn van de partij, die zorgen voor een pittige twist aan het mode-event.

Op www.modezondagindeventer.nl is het programma met alle deelnemende winkels gepubliceerd. Op facebook.com/modezondagindeventer word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom het nieuwe evenement. Het belooft een spetterend evenement te worden voor alle modeliefhebbers van Deventer en omstreken!

Vorig artikelSamen mosselen eten in de Kuip in Colmschate
Volgend artikelStekjesbeurs Zij-Actief in Lettele op 05 oktober