DEVENTER –  Kom jij ook in beweging voor Vrede? Er zijn in Deventer veel organisaties en mensen die zich inzetten voor een leefbare samenleving, met respect, compassie en liefde.

Zij brengen ieder op hun eigen manier de vrede een stapje dichterbij. Dit vieren we op 21 september, de Internationale Dag van de Vrede. We beginnen om 10.30 uur met een Walk of Peace vanuit vier windrichtingen naar het Grote Kerkhof, met aansluitend een meditatief vredesmoment en twee minuten stilte.

Wethouder Rob de Geest is daarbij aanwezig. In de middag bruist het van de activiteiten bij de vredestent op het Grote Kerkhof en op de locaties die deelnemen aan de Deventer Vredesroute die door de stad loopt. Bij o.a. het Etty Hillesum Centrum, het meester Geertshuis en de Centrum Moskee wappert de betoverende Deventer Vredesvlag aan de gevel.

Ontdek het veelzijdige programma voor jong en oud: ontmoeting, verdieping, compassie, muziek, duifjes vouwen, dans, brieven schrijven met Amnesty, ontspanning op meditatieve klanken, ontmoeting en gezelligheid! Deelname aan alle activiteiten is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een vredesduifje. Geïnteresseerden in de Deventer Vredesroute kunnen vanaf 12.15 uur meelopen met de groep vanaf het Grote Kerkhof of op eigen gelegenheid de locaties bezoeken. Om 16 uur is de feestelijke afsluiting van het programma bij Humanitas. Meld je aan en kom in beweging op de Deventer Dag van de Vrede!

Meer info en aanmelden:  www.zonnelied.nu/vrede of e-mail: vrede@zonnelied.nu

Deelname is gratis.

Vorig artikelWeerbericht maandag 16 september
Volgend artikelDeventer Radio vult ochtendprogrammering aan met Rick Malipaard