zondag, 16 juni 2024
Foto: Pieter Leeflang

Emma Hoogenraad wint Saxion afstudeerprijs

DEVENTER – Bij de start van het nieuwe studiejaar reikt Saxion prijzen uit voor de beste afstudeerscripties in 2019. Dit jaar zijn er 29 van de allerbeste afstudeerwerkstukken ingezonden.

Emma Hoogenraad, studente Media, Informatie en Communicatie, wint met haar scriptie over stigma’s op psychische aandoeningen de Saxion Afstudeerprijs. Zij laat Sujitha Ramkumar (Electrical & Electronics Engineering) en Amber Öztop (Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek) achter zich die respectievelijk tweede en derde zijn geworden. Voor het eerst in de jarenlange traditie van de Saxion afstudeerprijs bestaat de top drie hiermee volledig uit vrouwen.

Hoogenraad heeft met de inzet van videotechnologie en storytelling een meetbaar positief effect weten te realiseren bij jonge kijkers op het gebied van psychische aandoeningen. Hiermee laat ze de kwaliteiten zien van een volwaardige filmmaker die zelfstandig kan opereren.

Vorig artikelMajoor Ron Deelen geeft boekpresentatie in het Veteranencafé Deventer
Volgend artikelErnstig ongeval op de Snipperlingsdijk
error: Content is beschermd!!!