zaterdag, 22 juni 2024

Fietspad aan de Oerdijk wordt opgeknapt vanaf 23 september

LETTELE – Het fietspad aan de Oerdijk wordt opgeknapt. Het gaat om het stuk tussen de Cröddendijk en Lettele. Hier wordt het asfalt vervangen door beton, en het fietspad wordt breder gemaakt.De werkzaamheden beginnen op maandag 23 september en duren tot zaterdag 23 november. 

Het fietspad gaat van 2 meter naar 2,5 meter en wordt daardoor veiliger. Het asfalt maakt plaats voor beton. Dat gaat veel langer mee en houdt boomwortels netjes op hun plek. Het opknapwerk beslaat in totaal bijna 3 kilometer fietspad. 

Tijdens de werkzaamheden is het fietspad afgesloten. Fietsers worden via de hoofdrijbaan om de werkzaamheden geleid. Alle inritten blijven bereikbaar en bestemmingsverkeer kan passeren. 

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Wijze mannen
Volgend artikelExpertisecentrum Diabeter-Oost 10 jaar in Deventer
error: Content is beschermd!!!