DEVENTER – Het is feest bij Jumper De diersuper, want Dierendag komt eraan! Dit jaar is dat niet alleen een feestje voor huisdieren, ook hun baasje heeft een hele goede reden om even bij de dierenspeciaalzaak langs te gaan.

Op vrijdag 4 oktober wordt ieder baasje namelijk getrakteerd op een gratis entreekaart voor de wedstrijd tegen Jong AZ (vrijdag 4 oktober om 20.00 uur). Bij een besteding (vanaf 30 Euro) wordt deze gratis entreekaart uitgedeeld.

Jumper Deventer is in juni dit jaar feestelijk heropend, na een ingrijpende verbouwing. De winkel is maar liefst twee keer zo groot én uitgebreid met een aquarium- & hengelsportafdeling, voor alle visliefhebbers in Deventer en omstreken. Daarnaast zijn ook de vertrouwde honden-, katten-, vogel- en konijn-/knaagdierafdeling voorzien van een breder assortiment en frisse uitstraling.

Genoeg mogelijkheden om hét perfecte dierendag cadeau uit te zoeken. Nog niet voorbereid op zo’n onverwachte voetbalwedstrijd? Ook geen probleem! Want vanaf de eerste week van oktober kunnen klanten ook voor Go Ahead Eagles fanartikelen terecht bij Jumper aan de Essenstraat 2C. Dier blij, baas ook blij!

Vorig artikelSchalkhaarder Joost Rutgers doet triatlon in Deventer
Volgend artikel04 oktober Computercafé in het Kulturhus