DIEPENVEEN – Kwekerij ‘Het Nieuwe Veld’ in Diepenveen organiseert op zondag 22 september van 11.00 tot 17.00 uur haar jaarlijkse Herfstmarkt. Dit jaar speciale aandacht voor ‘de biodiversiteit in de tuin’. Een tuin vol kleur en leven. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten. Ze kunnen insektenhotels bouwen, zaadbommen maken en een kijkje nemen in de onderwereld van de tuin, op zoek gaan naar bodemdieren. Ook kunnen kinderen  deelnemen aan de activiteit ‘kennismaken met paarden’.

Er zijn diverse kramen met weefkunst, keramiek , natuureducatie, ingemaakte producten, demonstraties korfvlechten  en spinnen en workshops botanisch tekenen. Uiteraard zijn er de elk jaar weer erg populaire Veldboeketten.

En natuurlijk kunnen belangstellenden een bezoek brengen aan het Bijenmuseum of een kijkje nemen in de Bijoscoop, de kleinste bioscoop van Nederland. Zie, voel en proef de natuur: van honingtaart tot insecten. Met hapjes en sapjes. En eigen kruidenthee van onze Theeschenkerij.

De Herfstmarkt van  ‘ Het Nieuwe Veld’ is bij elk weertype actief genieten in een bijzondere omgeving!

Wanneer:           zondag 22 september van 11.00 – 17.00 uur, entree en parkeren zijn gratis 

Waar:                  Kwekerij ‘Het Nieuwe Veld’, Boxbergerweg 46, 7431 PN Diepenveen

Kijk op :               www.kwekerijhetnieuweveld.nl

Vorig artikelEen nieuwe Deventer traditie: De Derde Donderdag van september
Volgend artikelSTADSCAFÉ D7 op 29 oktober – Pitchers gezocht!