DEVENTER – Het aantal dak- en thuislozen in Nederland is in tien jaar tijd meer dan verdubbeld, was recent in het nieuws. Ook in Deventer leven mensen op straat. Het Leger des Heils, heeft in samenwerking met initiatiefnemers Agnes Schipper en Dirkje Kuhne, een nieuw  project opgezet onder de naam Goodwill. Elk maandagavond zullen vrijwilligers, koffie, thee en broodjes gaan uitdelen bij de Wilhelminabrug, aan mensen die (grotendeels) op straat leven.

Het doel hiervan is om elkaar ongedwongen te ontmoeten, een praatje te maken, een luisterend oor te bieden. Daarnaast krijgen we gaandeweg ook zicht op de problemen die er spelen voor mensen die op straat leven. Dit project wordt gesponsord door Albert Heijn centrum Deventer, Bieren Danscafé Persee en Tactory.

Wanneer:           Vanaf maandag 7 oktober, elke maandagavond, 20.30 – 21.30 uur.

Waar:                   Wilhelminabrug, Pothoofd

Vorig artikelGo Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Colmschate in herfstvakantie
Volgend artikelJong GAE tegen Jong de Graafschap afgelast door onbespeelbaar veld