DEVENTER – Vanavond luister je de wedstrijd Top Oss – Go Ahead Eagles op Deventer radio 107.3 fm. Vanaf 19 uur is Sport Live te beluisteren via 107.3 FM of via www.deventerrtv.nl.

Twee seizoenen geleden: een eclatante 1-6 winst. Vorig seizoen: een hemeltergende 1-0 nederlaag. Dat het kan verkeren qua resultaten in Oss, bewezen de afgelopen twee jaar wel. Wat het nu gaat worden, weet uiteraard niemand. Die vraag wordt vanavond vanaf 19:45 uur, onder toeziend oog van 139 supporters in het uit vak, beantwoord in het Frans Heesen Stadion.

Trainer Jack de Gier spreekt met bewondering over de tegenstander van vanavond, die volgens de coach met beperkte middelen elk jaar minimaal een rol van betekenis speelt in de Eerste Divisie. “Ook dit jaar hebben ze ondanks het vertrek van sterkhouders Dogan en Smeets weer een goede selectie staan”, aldus De Gier. “Qua speelstijl lijken ze een beetje geswitcht van 5-3-2 naar 4-4-2, al kan dat vandaag weer anders zijn.”

Vorig artikelZeldzaam Mooi Oogstfeest op de Ulebelt zondag 15 september
Volgend artikelSalonboten rederij thuishaven aan Wellekade