LETTELE – In de Spil was het al weer duidelijk te horen, aan alle kanten komt de muziek je weer tegemoet op maandag. De lessen van More Music zijn weer begonnen, leerlingen oefenen weer en ook de repetities van het orkest zijn weer in volle gang. Dat moet ook wel want er staan weer mooie concerten op het programma.

U mag het alvast in uw agenda noteren:

16 november om 20:00 uur, ons jaarlijks concert in Ons Centrum in Okkenbroek. Reserveer de datum alvast en laat u verrassen.

13 december om 19:00 uur het kerstconcert in de kerk in Lettele. Daar gaat u zeker nog meer van horen.

Maar misschien speelt u ook graag een partijtje! Als u van sport houdt dan kunt u misschien wel genieten van de muziek tijdens uw sport op maandagavond en anders kunt ook eens komen kijken tijdens een repetitie. Dan speelt u een ander partijtje mee, op gitaar, op toetsen, drum of saxofoon. Het More Music Orkest heeft nog altijd ruimte voor meerdere muzikanten. De repetities zijn op maandagavond tussen 19:30-21:30 in de Spil. Laat je uitdagen.

Natuurlijk ziet ons ook in het dorp. We halen trouw om de twee maanden oud papier op. Voor de data en locaties kunt u op hun website kijken in de agenda.

Vorig artikelMeerdere gewonden bij ongeluk op N348 bij Deventer
Volgend artikelBjörn Kuipers fluit zaterdag GAE tegen Excelsior