DEVENTER – Na een zomer keihard werken is het zover: in augustus heeft de Deventer Buitensociëteit op de Worp 12 schitterende nieuwe banen geopend! We zijn enorm trots op het resultaat en hopen dat jij er als gast ook veel plezier aan zult beleven.

We strike again!

Kom je in de maand september bij ons bowlen, dan krijg je gratis een half uur bowlen!
Reserveer een uur bowlen en krijg gratis een half uur extra. Reserveer wel even telefonisch via 0570 – 612 869, zodat we direct je half uur gratis in kunnen plannen. Online is dat niet mogelijk met ons reserveringssysteem.

Kom alle geheimen ontdekken!

Net buiten Deventer, in de groene omgeving van het Worpplantsoen en vlakbij de IJssel vind je een goed bewaard geheim: De Deventer Buitensociëteit. Buiten wappert de Nederlandse driekleur hoog in de vlaggenmast van het monumentale pand. Binnen is een moderne en warme omgeving, waar je kunt bowlen, eten & drinken, feesten en vergaderen. Heb je ons heerlijke terras met buitenbar ook al gezien? En voor de kinderen een supergave speeltuin. Daarmee is de Deventer Buitensociëteit écht een plek voor iedereen. Van 0 tot 99 jaar.

Het personeel heet je van harte welkom bij de Deventer Buitensociëteit. Of je nu komt bowlen, een hapje komt eten, vergaderen met collega’s of een groot feest geeft!

Voel je welkom bij de Deventer Buitensociëteit. Kom jij alle geheimen ontdekken?

Vorig artikelWeerbericht donderdag 05 september
Volgend artikelNieuwe IJsselvondsten te zien in Museum De Waag