DEVENTER – Deventer Huisgenoten organiseert een Open Huiskamerroute op zaterdag 5 oktober. Bezoekers kunnen genieten van een wervelend programma en kennismaken met een aantal huiskameractiviteiten van de vereniging. Deventer Huisgenoten is uitgegroeid tot een levendig 50+ netwerk met maandelijks zo’n 60 verschillende activiteiten.

Met trots presenteren zij dan ook het programma van 5 oktober. De dag begint met een ontbijt om 9.00 uur in het Rode Kruisgebouw aan de H.G. Gooszenstraat. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Lotti Baumann, E: lotti.baumann50@gmail.com. Geef u snel op want vol is vol. Om 10.30 uur start het feestprogramma met muziek, workshops, film, verhalenvertellers en een kunstexpositie. Bovendien zijn er van 11.00 tot 14.30 uur vier huiskamers opengesteld, waar verschillende activiteiten van de vereniging worden gepresenteerd. Voor de wat minder mobiele bezoekers rijden er busjes langs de verschillende huiskamers. De toegang is gratis.

De  deelnemende huiskamers zijn:

Huiskamer Albertine, Ceintuurbaan 8 F18

Gespreksgroep ‘De kunst van het ouder worden’, Dromengroep en Dialoog

Huiskamer Grietje, Bloemendaalseweg 13 F31, Colmschate

Wandelgroep en Leesclub Colmschate

Huiskamer Henk, Willem Kloosstraat 23

Kijk op het nieuws, film en zingeving

Huiskamer Ineke & Feddo, Bredenhorst 173

Koffiegesprek en Bridge.

Vorig artikelVogelkeuring Deventer Vogelvrienden op 02 oktober
Volgend artikelWeerbericht maandag 30 september