DEVENTER – Vrijdag 20 september om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Deventer heropend. Angélique Schmeinck, Lars van Galen, Bob van Raan, Erik de Mönnink, Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels), Philip Tigrinate (vestigingsdirecteur Sligro Deventer) verrichten gezamenlijk de officiële openingshandeling.

Gedurende de hele dag worden inspirerende kookdemonstraties en workshops gegeven en zijn er vele culinaire activiteiten met proeverijen en foodtrucks. Er worden masterclasses gegeven door onder andere Lars van Galen* van ‘t Lansink in Hengelo, Erik de Mönnink* van De Swarte Ruijter in Holten, Matthijs Mulder* van De Bloemenbeek in De Lutte, Bob van Raan van Sandton IJsselhotel in Deventer en SHV Meesterkok Angélique Schmeinck, bekend van 24Kitchen.

 Deventer en Sligro
Deventer is voor Sligro in korte tijd een belangrijke stad geworden. De sinds 2004 in Deventer gevestigde zelfbedieningsgroothandel werd volledig verbouwd en geoptimaliseerd voor zelfbediening, dus voor de ondernemers die inkopen en zelf afhalen prefereren. Binnenkort wordt het volledig nieuw gebouwde distributiecentrum op Bedrijvenpark A1 in Deventer in gebruik genomen. Vanuit dit 22.500 m2 grote pand wordt de bezorging van online bestellingen naar de horecaklanten van Sligro en Heineken in Oost-Nederland verzorgd. Daarmee beschikt Deventer als een van de weinige steden in Nederland over een hypermoderne bezorgservice- én zelfbedieningsgroothandel waar elke ondernemer terecht kan.

Krasactie
Ter gelegenheid van de opening organiseert Sligro Deventer samen met leveranciers én regionale klanten een unieke krasactie. Bij iedere besteding van € 100 in de zelfbedieningsgrothandel in Deventer, ontvangt de klant een kraskaart. Naast vele mooie prijzen zijn er ook arrangementen te winnen, in samenwerking met de Deventer Schouwburg, Go Ahead Eagles, Matz Carwash, Davo Bier, Bowlingbaan De Worp en High Tea Rose. De actie loopt van 20 september t/m 14 november 2019

Vorig artikelGeschil over illegale chalets Waterdijk in Schalkhaar
Volgend artikelWeetjes over de diverse markten in Deventer