LETTELE – Vrijdag 4 oktober 2019 is het Nationale Ouderendag. Op deze dag organiseert de bibliotheek van Lettele een voorleeslunch voor ouderen in de Spil. Om 10.30 uur wordt iedereen ontvangen met een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Om 11.00 uur leest Guus Huis in ’t Veld, inwoner van Lettele, voor. Het verhaal is speciaal voor deze dag geschreven door Maarten Spanjer. Het verhaal speelt zich af in het jaar 1969 tegen de achtergrond van de voetbalwedstrijd Ajax – Benfica toen het bitterkoud was.

12.15 uur is er een gezamenlijke lunch. De voorleeslunch wordt gehouden in de Spil. Ook als u geen lid bent van de bibliotheek of KBO bent u van harte welkom! De kosten zijn €5,50 alles inbegrepen.

U kunt zich opgeven bij Jeanette van der Star vóór 15 sept. via de mail: v.d.star@zonnet.nl of telefonisch 0570 546359. U kunt zich ook opgeven op woensdag 5 sept. bij de opening van het seizoen van KBO Lettele in Nieuw Sion; er zal een opgavenformulier klaarliggen. Bent u moeilijk ter been, laat het weten bij de opgave. Wij zorgen voor vervoer.

Vorig artikelExtra stijging parkeertarieven komende zes jaar in Deventer
Volgend artikelBoreelkrant dit weekend op uw deurmat