BATHMEN – Op zondag 20 oktober organiseert de Stichting Bathmen Promotie de jaarlijkse herfsttinten wandeltocht in Bathmen. Dit jaar start de wandeltocht om 13.00 uur bij Camping De Hoge Moât aan de Braakmanssteeg 6a in Bathmen.

De wandelaars wandelen als groep een tocht van ongeveer 8 km. Gidsen nemen de wandelaars mee langs mooie plekjes door het Sallandse coulisselandschap in de omgeving van Bathmen. Hopelijk zijn er onderweg veel herfsttinten te bewonderen. De tocht loopt over onverharde wegen en is voor wandelwagens en rolstoelen moeilijk begaanbaar.

Tijdens de rust is er warme chocolademelk met iets lekkers. De kosten van deze wandeltocht (inclusief chocolademelk) bedragen € 2,- per persoon. Na afloop van de tocht kunt u bij Camping De Hoge Moât (tegen betaling) genieten van pannenkoeken van De Oude Molen.

Wij ontmoeten u graag bij onze Herfsttinten wandeltocht. Wilt u weten wat er verder in Bathmen te doen is, kijkt u dan op de agenda van www.Bathmen.nl. “In Battum is altijd wat te doen!” Bij vragen kunt u contact opnemen met: promotie@bathmen.nl.

Vorig artikelDirecteur Alex Kühne verlaat de Deventer Schouwburg voor Theater aan de Parade
Volgend artikelWederom gaat auto in vlammen op