COLMSCHATE – Zangkoor Solis Mio bestaat volgend jaar officieel 10 jaar. Het koor telt zo’n 45 leden, heeft een dirigent, 3 muzikanten en 2 leden verzorgen een beamer presentatie tijdens het optreden.

Door dit alles wordt het publiek volledig betrokken bij het optreden en zingt het met heel veel liedjes mee, ook omdat de teksten dan geprojecteerd worden. Ook zijn er luisterliedjes waarbij een passend filmpje getoond wordt. Het koor heeft tevens een act met Catootje waarbij verschillende leden verkleed en wel een personage uit Catootje vertolken. Dit wordt zeer gewaardeerd. Het programma is afgestemd op verzorgings-, verpleeghuizen en woonzorgcentra. Het repertoire van het koor is daarnaast zo breed dat men ook graag voor andere doelgroepen optreedt. Het koor treedt jaarlijks zo’n 15 à 20 keer op en repeteert elke donderdag avond van 19:30 tot 21:30 in woonzorgcentrum Spikvoorde te Deventer. Na afloop is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn met een drankje. Het koor heeft nog plaats voor enkele zangers en zangeressen en geïnteresseerden zijn welkom om een repetitie bij te wonen. Meer informatie kan verkregen worden via de website www.solismio.nl en op de repetitie avond.

Vorig artikelOogstfeest Dorpsbongerd Lettele op 21 september
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 10 september