SCHALKHAAR – Het is weer bijna zover, Sinterklaas en zijn Pieten komen gelukkig ook weer naar het prachtige dorp Schalkhaar. Op zondag 24 november wordt Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen bij Woonzorgcentrum Park Braband. Daarna gaan zij, in een lange stoet, naar de Sporthal Westenberg Schalkhaar.

Onder begeleiding van de Pietenband vertrekt Sinterklaas om 13.30 uur vanaf Woonzorgcentrum Park Braband. De Sint waardeert het enorm als iedereen in Schalkhaar hem wil begeleiden naar de Sporthal Westenberg. Bij de Sporthal gaan zij genieten van een gezellig Sinterklaasfeest onder begeleiding van hun eigen Pietenband en de muzikale Piet.

Onder het genot van gezellige muziek, veel kinderen, ouders, grootouders, en vooral niet te vergeten een dynamisch verhaal, ziet Sinterklaas en zijn pieten jullie graag bij Woonzorgcentrum Park Braband op

Vorig artikelIntocht Sinterklaas en zwarte Pieten Diepenveen op 23 november
Volgend artikelDevinco: 15 jaar en toch 100 jaar bestaan