BATHMEN – Sinds 1979 bestaat in Bathmen de Stichting Muziekkring. We gaan dat vieren op zondag 3 november met de muzikale theatervoorstelling “De voorstelling begint zo”. Een tipje van de sluier: Klassieke muziek is oud en stoffig. Het is dus belangrijk dat het podium voor en na de voorstelling goed wordt schoongemaakt. Gelukkig zijn er 3 schoonmaaksters de dames van Ensemble Zeffiretto. Als u op tijd komt kunt u met deze gezellige dames misschien nog wel een praatje maken, en wat inside-information horen over de voorstelling die komen gaat. Deze dames weten namelijk meer van klassieke muziek dan zij zelf doorhebben. Heb je nou echt drie uur nodig voor een Mozart opera? Moet Dvořák altijd in dat onbegrijpelijke Tsjechisch? En is muziek van Schumann ook leuk voor kinderen?

Naast de klassieke liederen en pianospel komt het wel en wee uit Bathmen aan bod. Want waar wordt een dorp groot door? Saamhorigheid in o.a. sport, kunst, theater, muziek en bejaardenwerk. En bijna allemaal vrijwilligers.

De missie van het Ensemble is om door middel van frisse, toegankelijke performances een divers repertoire van klassieke muziek aan een zo breed mogelijk publiek te brengen.

Ensemble Zeffiretto bestaat uit Amber Thevis, Nardi Thonen, (beide sopraan) en Nikki van Zanen piano.

Het concert op 3 november begint om 15.00 uur in de Dorpskerk te Bathmen. Na afloop willen we het jubileum afsluiten met een hapje en een drankje.

Entree: € 15,00, Donateurs € 10,00.

www.muziekkringbathmen.nl

Vorig artikelDevinco 100 jaar
Volgend artikelIedereen Actief zoekt supporters!