NIJVERDAL – De seizoenen veranderen, een mooie aanleiding om het binnen ook weer eens aan te pakken. Om ideeën op te doen is Kötter Wonen in Nijverdal de plek bij uitstek. Hier vindt u een breed scala aan interieurelementen die uw woning verfraaien en sfeervol maken. Van mooie banken, fauteuils en eetkamertafels en -stoelen tot bijzettafels, kandelaars en kussens.

Kwaliteit
De hoge kwaliteit meubels en accessoires, een zeer ruime keuze, betaalbare prijzen en vriendelijke mensen: de kans dat u zich hier thuis voelt én slaagt is groot. Tel daarbij op dat u hier meubelen vindt die net even anders zijn, dan is de som compleet. “Bij Kötter Werelds Wonen zijn we wars van massa en producten die je overal al ziet”, vertelt Frans Kötter. We onderscheiden ons juist met bijzondere en unieke producten die anders zijn dan anders.

Op dit moment maakt Kotter Wonen ruimte vrij voor de nieuwe en sfeervolle collectie. Daarom ontvangt u nu tot wel 60% korting op veel Showroommodellen

Interieuradvies
Het is niet alleen het unieke en brede assortiment dat veel mensen aanspreekt in Kötter Wonen. Zij staan ook bekend om hun persoonlijke service. Niet voor niets is het een familiebedrijf. Zo kun je altijd bij één van de adviseurs terecht als je niet weet waar je moet beginnen in je interieur. Kijk voor woonideeën, openingstijden en meer informatie op www.kotterwonennijverdal.nl. Bovendien is de winkel Elke zondag geopend van 12.00 en 17.00, u bent van harte welkom!

Vorig artikelVogelmarkt in Manege Heeten
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Algemeen eigenbelang