DEVENTER – Anna van den Breemer is journalist voor de Volkskrant en sinds 2018 columnist voor Viva Mama. Ze schreef ‘Ivanka’, een biografie over Ivanka Trump die vorig jaar uitkwam. Op 4 oktober verschijnt haar boek ‘Alle ouders klungelen maar wat aan’, een boek over de haken en ogen van het opvoeden. Ze woont in Deventer met haar vriend Özcan Akyol, samen hebben ze een dochter (3) en een zoon (2).

‘Anna van den Breemer wordt geïnterviewd door Viva-hoofdredacteur Debby Gerritsen over haar boek Alle ouders klungelen maar wat aan’.

Hoe houd je je relatie leuk tijdens de tropenjaren? Wat doe je als je peuter een driftbui heeft in de supermarkt? Hoe krijg je moeilijke eters tóch aan de wortels en broccoli? In de populaire opvoedrubriek ‘Iedereen doet maar wat’ in de Volkskrant behandelt journalist Anna van den Breemer wekelijks kwesties waar ouders vandaag de dag mee worstelen. En dat zijn er nogal wat. Opvoeden kan een mijnenveld zijn: zo veel meningen, zo veel twijfels. In Alle ouders klungelen maar wat aan beschrijft Van den Breemer op geestige wijze de grote en kleine problemen waar ouders dagelijks tegenaan lopen. Ze put daarbij uit haar eigen – bepaald niet perfecte – gezinsleven, gaat te rade bij deskundigen voor advies en vraagt andere ouders naar hun ultieme tips. Een onmisbaar boek voor alle worstelende ouders die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Zaterdag 12 oktober 13.00 uur

Boekhandel Praamstra

Gratis toegang

Vorig artikelBSR Agency uit Deventer meldt zich als concurrent van het ANP
Volgend artikelOverleden persoon in stadhuis is 62-jarige medewerker