DEVENTER – In 2018 vierde Deventer haar 1250 jarig bestaan uitgebreid met evenementen, exposities, boeken, lezingen en andere activiteiten. De stad was ook mooi aangekleed met bijzondere banieren vormgegeven door Studio Wonder. De organisatie van Deventer 1250 werd aan het einde van het jubileumjaar door meerdere bewoners benaderd omdat zij zo’n bannier graag wilde hebben. Uiteindelijk heeft de organisatie gekozen voor een duurzame bestemming.  De Deventer Techniekfabriek van Cambio heeft in hun atelier de afgelopen weken sporttassen en boodschappentassen van de banieren gemaakt. Deze tassen, met een gelimiteerde oplage, zijn vanaf vrijdag 4 oktober tijdens de Dutch Sustainble Week te koop bij modewinkel Hemelse Hebbedingen.

Vorig artikelWelkoop Diepenveen maakt van Dierendag een écht feest!
Volgend artikelVerzetsmensen herdacht met Struikelstenen