DEVENTER – Go Ahead Eagles organiseert tijdens de herfstvakantie een Go Ahead Eagles Soccer Camp voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar. Het Soccer Camp vindt van maandag 21 tot en met woensdag 23 oktober 2019 plaats op het sportcomplex van SV Colmschate in Deventer. Alle trainingen van het driedaagse Soccer Camp zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur.

Voetbalplezier vormt het belangrijkste uitgangspunt van het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Colmschate. Naast afwisselende en vernieuwende trainingsvormen, waaronder de Skill Games uit FIFA 20, staat een bezoek van eerste elftalspelers van Go Ahead Eagles op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als blijvende herinnering aan het Soccer Camp.

Inschrijven voor het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Colmschate kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps

Vorig artikelWeerbericht maandag 14 oktober
Volgend artikelReünie en jubileumfeest 100-jarig Stedelijk Orkest Lebuïnus