DEVENTER – Op zaterdag 26 oktober gebeurt er iets heel spannends in winkelcentrum Boreel… Helemaal in het teken van Halloween zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Een griezelige heks komt speciaal naar het winkelcentrum voor een hoogstaand bezoek. Samen met haar bezem haalt ze heel wat kattenkwaad uit. Weet je niet zeker of je een ontmoeting met de heks aandurft? Dans dan mee met de reusachtige pompoenen die je meenemen naar een mystieke wereld.

In winkelcentrum Boreel kun je op zaterdag 26 oktober ook een kijkje in je toekomst laten nemen door waarzegster Mathilde Sliert. Deze verrassende voorstelling is een unieke ervaring die je niet wilt missen!
Verzamel al je moed bij elkaar en kom naar Halloween in winkelcentrum Boreel. De activiteiten vinden plaats van 12:00 – 16:00 uur.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 22 oktober
Volgend artikelDiepenveenseweg heeft 26 appartementen voor “Beschermd Wonen”