12 unieke foto’s van Deventer
DEVENTER – In de kalender zijn foto’s te vinden die het afgelopen jaar gemaakt zijn op plaatsen rondom Deventer en omvat foto’s van onder andere de IJssel, Deventer bij nacht, de Wilhelminabrug, De Bergkerk, Lebuïnuskerk, de Welle en De Pothoofd.

Over de kalender van Deventer 2020

“De kalender van Deventer is ontstaan vanuit de liefde voor fotografie en de stad Deventer aan de rivierbedding van de IJssel “, aldus Bart Ros. Bijna wekelijks was hij te vinden aan de IJssel, om de stad en het landschap vast te leggen en om zijn collectie prints van Deventer uit te breiden. In de kalender zijn foto’s te vinden die het afgelopen jaar gemaakt zijn op plaatsen rondom Deventer en omvat foto’s van onder andere de IJssel, Deventer bij nacht, de Welle en De Pothoofd.

De kalender zal in een A4 formaat met full-color beelden leverbaar zijn en ook in meerdere winkels rondom Deventer verkrijgbaar zijn. Te bestellen en meer informatie op: https://www.kalendervandeventer.nl

Vorig artikelHonderd demonstranten bij stadhuis: “Zwarte Piet moet gewoon zwart blijven”
Volgend artikelWeerbericht donderdag 31 oktober