vrijdag, 14 juni 2024
FOTO: Deventer Kano Vereniging

Kanopolo kan doorgaan in de winter

DEVENTER – De Deventer Kano Vereniging (DKV) heeft de wereld meerdere malen veroverd met kanopolo op de wereldkampioenschappen. De overgang van zomer- naar wintertraining is 19 oktober gevierd met onderling toernooi en een feestavond. Tijdens het toernooi werden alle speelniveaus gemengd tot evenwichtige teams en de dag werd afgesloten met eten en een feest.

’s Zomers varen de kanopoloërs op de Cebecohaven op drie velden. In de winter wordt gebruik gemaakt van het veld in de Gashaven. Reden voor de verhuizing is dat het in de avond te donker is in de Cebecohaven. Met dank aan de gemeente is in 2016 (bij de sanering van de Gashaven) verlichting op vier palen gemaakt, waardoor ook in de winter gevaren kan worden. Daar wordt zeker gebruik van gemaakt, want er zijn dit jaar vijf avonden in de week kanopolo trainingen in het licht van de lampen. En met een groeiende groekanopoloërs is dat hard nodig.  

Vorig artikelWinkelcentrum vroegtijdig dicht om verwarde man op het dak
Volgend artikelVooruitblik GA Eagles – FC Den Bosch
error: Content is beschermd!!!