DEVENTER – Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten presenteren met dirigent Jules van Hessen een nieuwe concertreeks

Interactief concert vol symfonische hits

Na twee succesvolle seizoenen Maestro Jules onthult… komt er nu een vervolg op de concerten met de enthousiaste dirigent Jules van Hessen. In Maestro Jules presenteert… het orkest! laat de ‘stand-up’ maestro op interactieve wijze aan het publiek zien wat er mogelijk is met een symfonieorkest. Naast het beroemdste liefdesthema uit de muziekgeschiedenis, de Fantasie-ouverture van Romeo en Julia van Tsjaikovski, bepaalt het publiek wat er gespeeld wordt. Hits van de grote meesters, bekende filmmuziek en zelfs de uitvaart top 3 kunnen voorbijkomen. Ook  maakt men kans op een dirigeerdebuut. Voorkennis is niet nodig.

Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten spelen de reeks concerten van 24 t/m 27 oktober in Arnhem, Deventer en Nijmegen.

Deventer | Deventer Schouwburg, vrijdag 25 oktober 20.00 uur, € 30

 

Vorig artikelZorg op z’n Sallands uitgangspunt voor Salland Zorgverzekeringen
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Stille kracht