BATHMEN – De gevaarlijke kruising op de N344 tussen Bathmen en Holten moet vanaf heden verleden tijd zijn. De weg is na tien dagen wegwerkzaamheden weer open en een rotonde rijker.

Op de kruising, bij Oude Molen, gebeurden regelmatig ongevallen met soms dodelijke afloop. Daarom is de weg aangepakt. Het gebied is nu ingericht als een bebouwde kom, er geldt een maximum snelheid van vijftig kilometer per uur. Dat is dertig kilometer per uur langzamer dan vóór de aanpak.

Verkeersregelaar om het leven

Bij de werkzaamheden kwam vorige week een verkeersregelaar om het leven. De Enschedeër reed tegen een shovel aan. Daarop hingen de bewoners van het buurtschap de vlaggen halfstok en werd de molen in de rouwstand gezet.

Ook N350 tussen Markelo en Holten weer open

Ook de N350 tussen Markelo en Holten is sinds vandaag weer geopend voor verkeer. De afgelopen drie weken zijn bij de op- en afritten van de A1 twee rotondes aangelegd, om de verkeersveiligheid te vergroten. De werkzaamheden maakten deel uit van de verbreding van de A1 Oost. (Bron RTV Oost)

Vorig artikelHerfstvakantie met eikels, spinnen en avonturenstokken bij Ulebelt
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 15 oktober