DEVENTER – Veel fans van Lars Bos, beter bekend als Snelle, stonden woensdagochtend op de Brink omdat de bekende rapper zijn nieuwe album ‘’VierenTwintig’’ kwam promoten.

Het oorspronkelijke plan was om de fans een exclusieve kans te geven om in de bus een aantal van zijn nieuwe nummers te laten horen, maar dat liep anders. Het aantal toegestroomde fans was namelijk zó groot dat de speakers naar buiten zijn getild om het nieuwe materiaal te laten horen.

Applaus

“Nee, zo druk heb ik deze week nog niet gehad. Het is wel echt waanzinnig”, vertelt Lars Bos, de echte naam van Snelle. Op een aantal kisten spreekt hij zijn fans toe. “Ik beloof dat ik met iedereen op de foto ga.” Die belofte kan direct rekenen op een groot applaus.

Reünie

De artiest groeide op in Gorssel en brak door met zijn album ‘Beetje bij Beetje’. Zijn singles Scars en Reünie worden grijsgedraaid op de radio. En hij heeft inmiddels een grote fanbase opgebouwd. “Ik ben een heel grote fan”, zegt een van hen. “Ik kan bijna al zijn liedjes meezingen. Mijn hele afspeellijst zit vol met zijn nummers, Het is zeker de moeite waard om hier te zijn.”

Een ander gaat zelfs nog verder. “Ik wil samen met mijn vriendin een tatoeage laten zetten met een van zijn teksten. In zijn handschrift uiteraard.” (Bron: RTV Oost)

Vorig artikelBrand nummer 7 en 8, twee auto’s uitgebrand vannacht
Volgend artikelWeerbericht donderdag 24 oktober