In 2013 werd Henk van’t Hof ondernemer van het jaar. Waarom? Degelijk ondernemen zonder omwegen. Deskundig advies – zorgvuldig afleveren – zeer goede service. Een deskundig advies door een meting onderbouwd, de goede bedden i.p.v. de bekende bedden en een zorgvuldige aflevering. En is er een keer een probleem, Slaaphof is ook buiten kantooruren bereikbaar. Door de goede prijs-kwaliteitsverhouding koopt de prijsbewuste koper er ook graag.

 UITGERUST WAKKER WORDEN IS PRIO NR 1

Goed en voldoende slapen is van groot belang om onze accu weer op te laden. Slaaptekort heeft grote gevolgen voor onze cognitieve functies, maar ook voor onze emotionele en fysieke gezondheid. De prestaties overdag hebben alles te maken met een goede of slechte(re) nachtrust.

 ZELF KIEZEN OF ECHT ADVIES

Bij Slaaphof houden ze niet van mooie verhalen, wel van het geven van persoonlijke en bruikbare adviezen. Een bed moet liggen alsof het op úw lijf geschreven. Veel mensen denken een matras zelf te kunnen kiezen door er 5 of 10 minuten op te liggen. Maar dat kun je zelf niet. Daarom zijn er ook zoveel miskopen.

Bij Slaaphof krijgt u advies in 4 duidelijke stappen, met een meting van uw rug als onderdeel van het advies. Vertrouw uw nachtrust toe aan een echte nachtrust specialist. Niet duurder, wel veel beter.

ADVIES EN PITTIGE KOP KOFFIE/THEE

Maak een afspraak en ontdek tijdens de koffie in 15 minuten wat een goed bed voor u kan betekenen. Een kopje thee of warme chocolademelk kan natuurlijk ook.

SLAAPHOF

Deventerweg 2, Harderwijk

(0341) 410 164

www.slaaphof.nl

Vorig artikelPolitie houdt bestuurder aan van aanrijding met voetgangers
Volgend artikelAanstaande donderdag en vrijdag Deventer Muziek Totaal herfsteditie