DEVENTER – Aanstaande zondag 6 oktober barst de tweede editie van de Modezondag in Deventer los op de Brink! Ook deze najaarseditie zal de modeshow plaatsvinden vanaf een glamoureuze catwalk, waarbij maar liefst 77 modellen van 24 winkels hun nieuwe najaarscollectie zullen showen.

Deze editie valt samen met de Dutch Sustainable Fashion week, waardoor de duurzame kledingwinkels ook een aparte show zullen krijgen. Speciaal voor de Dutch Sustainable Fashion modeshow komen ook professionele modellen van Adam Underwear de nieuwste boxershorts en swimwear showen. De reguliere modeshows vinden plaats om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur en de duurzame modeshows vinden plaats om 13:30 en 15:30 uur. De shows duren steeds zo’n 20 minuten. De modellen worden begeleid door muziek en de artiesten van kleinkunstvereniging Apropos zullen in de binnenstad te vinden zijn.

Niet alleen op de Brink ademt de binnenstad mode, ook zal er een spetterende show te zien zijn van het Mobiele Naaiatelier, dat het optreden ‘The Sound of Sewing’ verzorgt. Het Mobiele Naaiatelier is vanaf 13:00 uur te vinden voor de Broederenkerk, om 14:00 uur bij de Treurnietsgang en om 15:00 uur op de Brink.

Oplettende bezoekers van de modeshow worden daarnaast beloond: er is namelijk een prijsvraag waarmee je € 75,- shoptegoed kunt winnen! Dit shoptegoed is te besteden bij alle deelnemers van het mode-event. De prijsvraag luidt als volgt: op zondag wordt ’s avonds na het evenement een foto van één de outfits gedeeld op de Facebookpagina ‘Modezondag in Deventer’. Wie raadt van welke winkel(s) de outfit afkomstig is, maakt kans op het shoptegoed.

Vorig artikelGroenLinks wil graag bushokjes met een daktuin in Deventer
Volgend artikelWeerbericht woensdag 02 oktober