GORSSEL – Ogen zijn een van de belangrijkste zintuigen die wij gebruiken om contact te maken met de wereld. Daarom is het belangrijk dat beide ogen zo goed mogelijk functioneren, zodat de juiste informatie in de hersenen wordt verwerkt tot een helder beeld.

Bij Boertie Optiek nemen wij ruim de tijd voor het onderzoeken naar de beste oplossing voor een ontspannen kijkervaring. U kunt denken aan advies over de nieuwste technologieën op glazen- en contactlensgebied, maar minstens zo belangrijk is de gezondheid van de ogen. Ervaart u bijvoorbeeld droge ogen, misschien juist tranende ogen, of zijn er bijvoorbeeld familiaire oogaandoeningen? Dan is een (optometrisch) onderzoek van belang om het advies compleet te maken.

Herkent u de volgende klachten?

Jeukende ogen, roodheid, branderigheid, vermoeide ogen, af en toe wazig zien, algeheel minder zicht, schitteringen bij autorijden, moeizamer zien bij minder licht, hoofdpijn, dubbelzien. Of bent u gewoon benieuwd hoe het met uw ogen gesteld is? Bij Boertie Optiek zien wij u graag om u eens ‘diep’ in de ogen te kijken!
Boertie Optiek Hoofdstraat 32, Gorssel: tel 0575 491233 / Marktstraat 18, Raalte, tel: 0572 351253

 

 

Vorig artikelDarttoernooi en verloting supportersvereniging Go-Ahead Eagles voor KiKa
Volgend artikelSpelletjesmiddag in de Bibliotheek Colmschate