zaterdag, 22 juni 2024

Concerten rapper Snelle in Burgerweeshuis uitverkocht

DEVENTER – Rapper Snelle verkoopt het Burgerweeshuis razendsnel uit. De rapper staat op 4 en 5 januari 2020 op het Deventer podium. De zaterdagshow was binnen enkele minuten uitverkocht. De laatste kaarten van de zondagshow zijn ten tijde van schrijven nog in de verkoop.

Het is een speciaal concert van de Deventer rapper, want hij speelt met een live band. 

Op 24 oktober bracht Snelle zijn album ‘Vierentwintig’ uit, die binnen 24 uur een Gouden Status haalde en inmiddels meer dan 100 miljoen keer is gestreamd op Spotify. Ook in oktober won Snelle in Sevilla een MTV Award voor Best World Wide Act. Daarnaast scoren zijn hits met onder andere Marco Borsato en Davina Michelle goed in de Nederlandse hitlijsten. 

Vorig artikelGemeente Deventer stelt vragen aan ruim 9000 Deventer inwoners
Volgend artikelWin 2 kaarten voor concert Snelle in de ochtendshow van Deventer radio
error: Content is beschermd!!!