donderdag, 13 juni 2024
FOTO: Erik van Luttikhuizen (Deventer Nieuws)

Geen extra beveiligingsmaatregelen bij intocht Sinterklaas

DEVENTER – Zaterdagochtend 30 november komt Sinterklaas aan in Deventer. De gemeente Deventer neemt geen extra beveiligingsmaatregelen bij de intocht. Volgens woordvoerder Maarten Jan Stuurman van de gemeente zijn er geen aanwijzingen dat er mensen van plan zijn te komen demonstreren.

Mochten er toch demonstraties gaan plaatsvinden, zonder toestemming, dan ligt er een plan klaar voor dit soort situaties en/of calamiteiten. We gaan ervan uit dat het een mooi feest gaat worden, aldus Maarten Jan Stuurman.

Vorig artikelOliebollenactie Muziekvereniging Sempre Crescendo, Diepenveen
Volgend artikelOnderdelen van V1 bom gevonden langs de A1
error: Content is beschermd!!!