DEVENTER – Op zaterdag 23 november van 10.00 tot 16.00 uur organiseert het Rode Kruis een grote boeken- en rommelmarkt. Deze vindt plaats in het Rode Kruisgebouw aan de H.G. Gooszenstraat 10 in Deventer en in de Geertruidentuin (oude Geertruiden ziekenhuis, ingang onder de poort aan de Fesevurstraat). Er is o.a. een groot aanbod aan (streek-) romans, spannende boeken, kookboeken, kunstboeken, landenboeken, planten- en dierenboeken, hobbyboeken, fantasy en kinderboeken. Ook is er een ruime keuze in lp’s, dvd’s en cd’s.

Tijdens de boekenmarkt zullen ook brocante, leuke hebbedingetjes en kerstspullen te koop zijn, die we gekregen hebben van mensen waar we boeken opgehaald hebben.

Bent u op zoek naar een leuk en betaalbaar Sinterklaas- of Kerstcadeautje of wilt u nog snuffelen naar dat ene boek of de muziek waar u al jaren naar op zoek bent, of bent u toe aan iets nieuws in uw interieur, zet deze markt dan alvast in uw agenda. Als u goed verkoopbare boeken aan ons wilt doneren, dan kunt u die tijdens de boekenmarkt inleveren. Wij hopen u te zien op 23 november.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 15 november
Volgend artikelGeen benen, toch sporten!