DEVENTER – In het weekend van 8/9 november valt Dé officiële Sinterklaas Puzzelkrant weer op uw deurmat en kunt u weer naar hartenlust puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Ook dit jaar is de prachtige voorpagina van deze Puzzelkrant gemaakt door de vaste cartoonist van Het Deventer Nieuws, ReinArt Cartoons. De krant staat vol leuke verhalen, feiten en weetjes over Sinterklaas en zijn pieten. Uiteraard zijn er weer geweldige prijzen te winnen, want dat is natuurlijk de reden dat u mee puzzelt! U kunt uw oplossing insturen; de adresgegevens vindt u in de Sinterklaas Puzzelkrant zelf, maar u heeft ook de mogelijkheid om de oplossing af te geven bij Plus Joffrey ter Horst in Schalkhaar en/of SPAR City Deventer in de Keizerstraat. Daar staat een opvallende box, met de voorpagina van de Sinterklaaskrant erop gedrukt, waar u de oplossing in kan deponeren. Nog maar 1 week wachten dus op de leukste krant van het jaar!

Vorig artikelWederom een autobrand, de negende in anderhalve maand
Volgend artikelMapGear: stiekem onmisbaar voor een duurzame stad