woensdag, 19 juni 2024

IJsselbiënnale ook in 2020

DEVENTER – De tweede editie van de IJsselbiënnale komt eraan. Van midden juni tot eind september 2020 zal het plaatsvinden. De financiering ligt op koers en de organisatie kan echt van start met de voorbereidende fase. Het thema is ‘TIJ, TIJD EN TIJDELIJKHEID’. Daarmee is er aandacht voor de impact van klimaatverandering op het landschap van de IJsselvallei.

De IJsselbiënnale roept cultuurmakers, organisaties en andere initiatiefnemers op voor het indienen van plannen om het activiteitenprogramma van de IJsselbiënnale vorm te geven. Heb je belangstelling? Meld je dan nu aan voor een Kick-off bijeenkomst. 

De IJsselbiënnale organiseert drie Kick-offbijeenkomsten in de regio om de ambities en de mogelijkheden om bij te dragen aan het evenement verder toe te lichten en alvast de eerste verbindingen onderling te leggen. De bijeenkomst is op donderdag 28 november van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via info@ijsselbiennale.nl. 

Vorig artikelFeest voor alle vrijwilligers in Deventer: Vrijwilligersavond!
Volgend artikelProtest tegen de sluiting van het speelgoedmuseum
error: Content is beschermd!!!