DEVENTER – Op donderdag 12 december 2019 organiseert de Patiëntenvereniging Voor Neuromodulatie (PVVN) samen met het Deventer Ziekenhuis een inloopspreekuur in het Deventer Ziekenhuis. Het thema is neurostimulatie bij chronische pijn en bij blaas- en/of darmproblemen. Neurostimulatie kan bij chronische pijn, bij zenuwpijn werken. Blaas- en darmproblemen waarbij neurostimulatie kan helpen, zijn het onvrijwillige verlies of juist het niet kunnen kwijtraken van urine of ontlasting.

Tijdens het inloopspreekuur zijn 2 ervaringsdeskundigen van de patiëntenvereniging aanwezig. De ervaringsdeskundigen putten met betrekking tot neurostimulatie uit eigen ervaring en die van lotgenoten. Zij kunnen u informeren over deze nog relatief onbekende behandelmethode.

Het inloopspreekuur is van 10.00 – 12.00 uur. U kunt op elk moment binnenlopen. Iedereen is van harte welkom. U vindt ons op route 250 in het Deventer Ziekenhuis.

Voor meer informatie kunnen u zich richten tot het secretariaat van de PVVN via 088-7306800 of via

www.pvvn.nl.

Vorig artikelWeekend weerbericht: zonnige zaterdag en zondag
Volgend artikelColumn door de ogen van Sonja: Schelden doet wel zeer