DEVENTER – Eind oktober verscheen het boek Topteams van Katja Staartjes met foto’s van Menno Boermans. Een boek voor teamleiders, managers en iedereen die in teams werkt en betere samenwerking en resultaten nastreeft. De roep om topteams binnen organisaties klinkt steeds luider. Teams die kunnen inspelen op de razendsnelle ontwikkelingen op gebied van digitalisering en globalisering. Teams die antwoord kunnen geven op complexe vraagstukken rondom transformatie en innovatie, waarbij wendbaarheid en samenwerken steeds belangrijker worden. Topprestaties realiseer je namelijk nooit alleen. Echt effectief samenwerken is een klus op zich. En naarmate je hoger en dichter bij je doel komt, wordt de uitdaging alleen maar groter. Kun je elkaar onder druk blijven versterken? Hoe overbrug je de verschillen? Het is de kunst om alles uit je team te halen. Hoe creëer je zo’n topteam? In Topteams dient het bergbeklimmen als spiegel, want hoog in de bergen word je samen tot het uiterste op de proef gesteld. Het is dé test voor leiderschap en teamwork. Twee bergbeklimmers bundelden hun krachten: Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw die Mount Everest beklom, beschrijft achttien pijlers die van je team een topteam maken, en Menno Boermans illustreert met zijn foto’s indringend hoe je samen bergen verzet.

In samenwerking met de Deventer uitgeverij Management Impact organiseert boekhandel Praamstra een lezing met interview van Katja Staartjes op vrijdagavond 22 november.  Aanvang 20.00 uur.  Toegangsprijs € 10,00, incl. koffie/thee en een drankje. Reserveren in de winkel, per telefoon 0570-675925 of via het aanmeldformulier op de website.

Vorig artikelZeer geslaagde expositie en kunstautomaat enthousiast onthaald in Diepenveen
Volgend artikelBejaarde vrouw (81) van tas beroofd op de Boxbergerweg