DIEPENVEEN – Zaterdag 9 november ontving voorzitter Cor Koppert van Groei & Bloei Deventer uit handen van landelijk bestuurder Frans Beijerling de BlikvangersPRijs 2019. Deze jaarlijks toegekende prijs is bedoeld voor afdelingen van het landelijke Groei & Bloei die door middel van projecten tuinieren bij een groter publiek bekend maken. De landelijke vereniging bestaat in totaal uit 130 afdelingen

Groei & Bloei Deventer heeft zich de afgelopen twee jaar ingespannen om in samenwerking met ander organisaties de aanleg van groene tuinen in de nieuwe wijk Steenbrugge te stimuleren. De activiteiten die hiervoor ontwikkeld en in praktijk gebracht zijn, werden door de jury van deze prijs unaniem tot de meest aansprekende van alle inzendingen gerekend. Daartoe rekende de jury onder meer de voorbeeldtuinen die voor het ‘grote’ publiek achtereenvolgens bij zorgkwekerij het Nieuwe Veld en aan de Rien Ditzelstraat in de wijk Steenbrugge zijn aangelegd.

Vorig artikelVso De Linde heeft een gouden Schoolkantine Schaal!
Volgend artikelWereldlichtjesdag Deventer 2019 in Muziekkoepel Nering Bögel