OKKENBROEK – Zaterdag 2 november, de eerste zaterdag in de donkere wintertijd, houdt Vereniging Begraafplaats Okkenbroek een lichtjesavond op de begraafplaats aan de Okkenbroekerveldweg. Om 18.15 uur verzamelt men aldaar bij flikkerend kaarslicht waarna om 18.30 uur het officiële gedeelte begint met o.a. het lezen van gedichten. Nadien worden de brandende kaarsen door nabestaanden geplaatst op het graf van de overleden dierbare.

Niet alleen de mensen die afgelopen jaar een dierbare hebben verloren maar ook andere belangstellenden die, als nabestaande van een eerder overleden nauwe verwant, de behoefte hebben om hier aan deel te nemen, zijn van harte welkom!

Hakselfest
Zaterdag 2 november: Hakselfest! Er is weer veel gehakseld dit jaar, de oogst is binnen, tijd voor een feestje!
Om 20.00 uur begint het spektakel in de tent op de feestweide aan de Oerdijk met Kroepin en de Feestneger. Meer weten? Kijk op de Facebookpagina!

Opening van het Okkenbroekse Winterseizoen

In Okkenbroek zijn heel veel verenigingen, commissies en dergelijke die stuk voor stuk van belang zijn voor de leefbaarheid van het dorp. Op zondag 3 november zullen zoveel mogelijk organisaties zich presenteren zodat iedereen kennis kan maken met alles wat het leven in dit dorp leuk kan maken! Tussen 14.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom in dorpshuis Ons Centrum!

Bazaar op woensdag 6 november

Het is een prachtige traditie: op de eerste woensdag van november (Dankdag voor Gewas en Arbeid) wordt er in Okkenbroek een bazaar gehouden waarvan de netto-opbrengst wordt verdeeld onder elk jaar verschillende non-profit organisaties in ’t dorp. Er wordt van alles verkocht op die bazaar: van zelfgemaakte spullen, leuke hebbedingetjes, koffie met appelgebak, snert  om mee te nemen, enz. En dan zijn er allerlei spelletjes, het rad van avontuur en verlotingen waar mooie prijzen mee te winnen zijn! De bazaar wordt gehouden in Ons Centrum , begint ’s middags om 14.00 uur en ’s avonds om 20.30 uur.

Bingo op 21 november in ’t Noaberhuus.

Op donderdagavond 21 november kunnen liefhebbers weer meedoen aan de Winterbingo in ’t Noaberhuus aan de Oerdijk. Gezelligheid is hier troef, niet het winnen van spectaculaire prijzen want die zijn er niet. Gewoon een aardig prijsje voor de winnaars en dat zijn er heel wat want de organisatie gaat net zo lang door tot iedereen wel met iets naar huis gaat! Men begint om 19.30 uur.

Vorig artikelDigitaal parkeren in Deventer
Volgend artikelRegenwater goed gebruikt! Workshop voor hoveniers