DEVENTER – Komende zaterdag 9 november komt er een Platenbeurs met Passie naar Deventer. De Lebuinuskerk zal voor 1 dag een grote platenwinkel worden. Ruim 40 kramen bezet door de betere standhouders uit Nederland, Duitsland en Engeland.

Deze passievolle liefhebbers nemen zeker 100.000 LP’s, Single’s, CD’s, Merchandise mee naar Deventer. In alle genres zoals Rock, Pop, Metal, Nederlandstalig, HipHop of Jazz zal je koopjes en collectors kunnen vinden.

Mocht dit nog niet genoeg voor je zijn dan loop je zo vanaf de Kerk de binnenstad in en vind je nog meer platenwinkels.
Deventer is namelijk een echte Vinylstad  en beschikt over vijf platen en cd-winkels.

Geen stad in Nederland heeft relatief zoveel muziekwinkels.Uniek zal zijn de Normaal-stand van Willem. Deze grote liefhebber heeft ruim 400 verschillende items van de Achterhoekse dialectgroep Normaal in zijn stand.

Er worden niet alleen gebruikte platen verkocht maar ook nieuw geperste lp’s. Artiesten als Billie Eilish, Editors, Coldplay en vele andere hedendaagse bands brengen haar muziek weer uit op vinyl. Platenbeurs Deventer is gratis toegankelijk en begint om 10 uur en tegen 17.00 gaan de platenbakken dicht.

Vorig artikelWeerbericht donderdag 07 november
Volgend artikelTweede editie ‘Met Andere Woorden Festival’ in het Burgerweeshuis