COLMSCHATE – Op woensdag 20 november is er weer een Samen Eten in De Kuip. De gerechten worden bereid door vrijwilligers van De Kuip. Voor de fijnproevers staat er erwtensoep en roggebrood met katenspek op het menu. En natuurlijk mag een heerlijk toetje ook niet ontbreken, dit keer een griesmeeltoetje.

Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip! Meer weten informeer dan bij onze beheerder Jantina via 0570-651410 of info@de-kuip.nl.

Samen Eten begint om 17.00 uur en het eten wordt om 17.30 uur opgediend en kost € 8,50 per persoon exclusief drankjes. In verband met de inkoop van onze ingrediënten, is vooraf opgeven wel noodzakelijk. Meld u aan in De Kuip aan de bar, 0570-651410 of via de website www.de-kuip.nl. Samen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip.

Vorig artikelGeen benen, toch sporten!
Volgend artikelVrijwilligersavond in de Schouwburg op 21 november