DEVENTER – Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. En dat betekent veel gezelligheid bij de Bibliotheek Deventer. De komende tijd kan je in verschillende vestigingen terecht voor allerlei leuke Sinterklaasactiviteiten.

Van maandag 18 november tot en met donderdag 5 december kunnen kinderen in de Bibliotheek Colmschate tijdens openingsuren meedoen aan een spectaculaire Sinterklaasspeurtocht. Zoek plaatjes, letters en cijfers en kijk welke zin er ontstaat op je invulformulier. Voor de kleinste bezoekers zijn eveneens kleurplaten en kleurpotloden aanwezig waarmee ze zich heerlijk kunnen vermaken. Voor een lekkere Sinterklaastraktatie is gezorgd.

In het Theater van de Bibliotheek Centrum kan je op zondag 24 november komen genieten van de hartverwarmende familievoorstelling Wachten op kado. Het is het verhaal van twee mannen die jaar in jaar uit alle sinterklaascadeautjes netjes en op tijd inpakken met hun cadeautjesinpakmachine. Maar dan stokt de machine en dreigt er paniek uit te breken…. Kunnen ze het sinterklaasfeest redden? De voorstelling begint om 13.30 uur. Een kaartje kost 3,50 en reserveer je via bibliotheekdeventer.nl/wachtenopkado

Op 27 november organiseert de Bibliotheek Centrum tussen 14.30 en 16.00 uur een feestelijke Sinterklaasmiddag. Er zijn knutselactiviteiten en kinderen kunnen geholpen worden met het maken van een surprise of het schrijven van een sinterklaasgedicht. Daarnaast zal de Voorleespiet de mooiste Sinterklaasverhalen voorlezen in de Gele Verhalenbus. De middag is gratis toegankelijk.

Vorig artikelOude Mulderloods wordt creatief broeinest voor ondernemers
Volgend artikelSancta Maria en Adwaita winnen Bladverzamelwedstrijd 2019