Een maand lang Buitengewoon Kerst op het Stallenplein van Paleis Het Loo
APELDOORN – Dompel je onder in een sprookjesachtige, theatrale wereld vol vorstelijk gedekte tafels tijdens het Winterpaleis Het Loo. Kom er achter hoe een koninklijk diner tot stand komt, schaats een rondje op de ijsbaan en sluit af met een heerlijk, warm winterdrankje!

Feesttafels vol historie
Rondom het feestelijk versierde stallenplein knutselen kinderen en laten bezoekers zich inspireren door uitbundige feesttafels. Tafels vol prachtige bloemen, verrassende toetjes en de mooiste menukaarten. Hoe leuk is het om het zelf te proberen? Kinderen zien, ruiken, voelen en maken hun eigen vrolijke creaties. En voor de volwassen zijn er tal van workshops, waaronder historisch koken en servetten vouwen – vergeet je voor de workshops niet in te schrijven.

Schaatsen op het Stallenplein
De schaatsbaan staat te midden van het prachtige Stallenplein. Hier zijn schaatsen gratis te huren. Van 7 december t/m 5 januari vindt het Winterpaleis Het Loo plaats en is ook tijdens de feestdagen geopend. Vanaf 21 december staat op het Stallenplein een zweefmolen voor nog
meer plezier. Op www.paleishetloo.nl vind je meer informatie over de ijsbaan, het inschrijven voor de
workshops, openingstijden en tickets.

Vorig artikelSinterklaas was eerst in Deventer met de trein
Volgend artikel‘Walk of Fame’ op winkelcentrum Colmschate