DEVENTER – Per zondag 15 december gaat de nieuwe dienstregeling in voor het openbaar vervoer. Keolis Nederland past in het busvervoer enkele kleine wijzigingen toe in Deventer. Bij het treinvervoer van de Nederlandse Spoorwegen zullen meer treinen rijden richting Utrecht/Den Haag. Dit zijn de belangrijkste wijzigingen:

Buslijnen Platvoet

Keolis gaat buslijnen 2 en 3 weer koppelen in de avonduren en weekend. Zo worden de buslijnen richting de Platvoet weer deels in het oude hersteld. Sinds de ontkoppeling van de lijnen 2 en 3 is er veel protest vanuit de bewoners op Borgele en de Platvoet.

Meer info over bussen, lees je op: www.syntusoverijssel.nl/dienstregeling2020

Vorig artikelWintermarkt in Oude Molen op zaterdag 7 december
Volgend artikelBlack Friday deals van Deventer ondernemers KLIK HIER