DEVENTER – De politie in Deventer kreeg afgelopen nacht om 2:25 uur een melding van een schietpartij aan het Fonteinkruid in Colmschate. Meerdere eenheden rukten uit en agenten gingen met kogelwerende vesten aan de wijk in. Ter plaatse bleek er echter geen sprake van een schietincident, maar is een voordeur van een woning vernield, waarschijnlijk met zwaar vuurwerk.

Meerdere buurtbewoners hoorden een harde knal en schakelden de politie in. Omdat glasscherven door de hele voortuin liggen en ook de brievenbus is vernield, vermoedt de politie dat zwaar vuurwerk in / door de brievenbus is gedaan. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor, de politie heeft de zaak in onderzoek en heeft van enkele buurtbewoners een verklaring opgenomen.

Vorig artikelWeekend weerbericht: bewolkt en op zondag ruimte voor de zon
Volgend artikelVogeltentoonstelling Deventer Vogelvrienden