DEVENTER – Op 22 december komt de rijdende karavaan van 3FM Serious Request naar Deventer en Schalkhaar! Op de Brink is het Checkpoint waar de DJ’s elkaar afwisselen in de wandeltocht.

Tussen 13:00 uur en 14:30 uur staat er op de Brink een podiumwagen, de 3FM bus en de chequebox waar je jouw opgehaalde geld kunt doneren. Je kunt plaatjes aanvragen voor het goede doel en een artiest geeft een optreden.

De 3 dj-teams wandelen de route van Goes naar Groningen in etappes. Elke etappe duurt zes uur en elke dag zijn er op vaste tijden Chequepoints rondom de aankomst- en vertrekmomenten van de teams: rond 08:00, 14:00, 20:00 en 02:00 uur.  Bij elk Chequepoint zijn 3FM-dj’s aanwezig om de wandelteams te onthalen én weer op pad te sturen. En publiek natuurlijk, that’s where you come in.

Iedereen kan namelijk naar zo’n Chequepoint toe komen! Mensen die meewandelen met The Lifeline (aanmelden kan nog via 3FM.nl/loopmee) moeten zich hier melden voor hun etappe, maar vrienden, familie en eigenlijk iedereen uit de regio is van harte welkom om de teams aan te moedigen en een spelletje mee te doen.

Vorig artikelN344 bij Bathmen dicht door ongeluk met drie auto’s en tractor
Volgend artikel1 minuut gratis boodschappen doen bij PLUS Joffrey ter Horst (video)