DEVENTER – Vanwege asfalteringswerkzaamheden wordt de Oxersteeg van maandag 13 januari 2020 tot en met vrijdag 17 januari 2020 (één week) afgesloten voor autoverkeer. In het kader van de uitbreiding van de A1 Apeldoorn- Azelo zijn verschillende nieuwe viaducten over de A1 gebouwd. Het oude viaduct ‘Zwormer’ is vervangen door het nieuwe streekoduct ‘de Oxersteeg’, met aan de westzijde een ecopassage. Deze verbindt de landgoederen Oxe en Banninck met elkaar en dieren uit de omgeving kunnen hier veilig de A1 oversteken. De werkzaamheden aan het viaduct de Oxersteeg zijn bijna ten einde.

Nieuw asfalt
Vanwege asfalteringswerkzaamheden wordt de Oxersteeg van maandag 13 januari 2020 tot en met vrijdag 17 januari 2020 (één week) afgesloten voor autoverkeer. Van maandag tot en met woensdag kunnen fietsers en voetgangers onder begeleiding van verkeersregelaars wel langs het werk.
Op donderdag 16 en vrijdag 17 januari 2020 is het viaduct geheel afgesloten voor alle verkeer in verband met het asfalteren van het viaduct. Tijdens deze afsluiting is een omleidingsroute ingesteld. Deze omleidingsroute is ter plekke met borden aangegeven.

Vorig artikelNieuwjaarsbingo in Culturhus de Spil op 7 januari
Volgend artikelNieuwjaarsontmoeting: nieuwjaarsduik en Kahoot Quiz